Onze hangbruggen

Bekijk hier

Onze hangbruggen

Rechte hangbrug

Hoek hangbrug

Etage hangbrug

Hoe we werken

consultant-services.svg

Advies en offerte

Bij uw aanvraag bespreken we uw wensen en vertellen we u meer over de beste oplossing voor uw project. Daarna ontvangt u een passende offerte. Zónder kleine letters en zónder verrassingen achteraf.

calendar.svg

Planning

Geeft u ons de opdracht? Hartelijk dank! In overleg plannen we een startdatum voor de montage. Die datum hangt af van een aantal zaken. Onder andere hangt dit af van uw wensen en de drukte in onze eigen planning, maar ook van andere zaken zoals het regelen van een hijskraan (met eventuele vergunning) en/of het regelen van een ponton of ondersteuningsconstructie.

Monteur 3.jpg

Montage

Een dag voor de montage stemt onze planner met u af of alles is geregeld:

- Is er toegang tot het pand en dak?

- Zijn er mensen op het werk aanwezig die instructies kunnen ontvangen?

- Is er een vrije plek voor de hijskraan en kan die op de werkplek komen?

 

Is alles in orde? Dan komen onze monteurs op het werk. Zij spreken dan nog eens met u de opdracht door.

checklist.svg

Testen en instructie

Elke hangbrug die we monteren controleren we volledig aan de hand van een checklist. Vervolgens testen we de hangbrug. Onze monteurs geven uitgebreide instructies over het gebruik van de hangbrug.

rocket.svg

Aan de slag

Na oplevering kunt u met de hangbrug aan de slag. U houdt contact met onze planning over eventuele verplaatsingen én over de demontage, als het werk gereed is. 

Ontdek wat we voor u kunnen doen

Meer weten over de bereikbaarheid op úw project? We denken graag met u mee over uw situatie, in samenspraak met onze constructeur. Als dat voor uw project nodig is, leveren we maatwerk. 

Krijg uw offerte

Om een passende offerte voor u te kunnen maken, overleggen we met u over een plan van aanpak. In de meeste gevallen bekijken we uw project op Google om de situatie in te schatten. Is uw project op Google niet goed zichtbaar of is de situatie té complex om vanaf afstand in te schatten? Dan plannen we met u een werkopname op locatie. Daarvoor is het belangrijk dat we op het dak kunnen komen. 

Gaat u akkoord met onze offerte? Dan komen altijd eerst nog langs voor het opnemen en inmeten van de situatie. Ook daarvoor is het nodig dat we op het dak kunnen komen. 

 

Vraag hiernaast uw offerte aan.

Betrouwbaar
Kwaliteit
Service

Offerte aanvragen

* met een sterretje is verplicht