Over ons

Directeur Holland Platforms
Frank Berends

Directeur en oprichter

Holland Platforms B.V. bestaat sinds 2010. Het bedrijf is opgericht door Frank Berends. Hij werkt al sinds 1993 in de hoogwerkbranche en deed veel kennis op van steigers, hangbruginstallaties, bouwliften, hoogwerkers en hefsteigers. In al die jaren legde hij zich vooral toe op hangbruginstallaties. Hierin wilde hij zich verder specialiseren. Daarom begon hij Holland Platforms, dat zich uitsluitend richt op de verhuur van hangbruginstallaties.

De afgelopen jaren bouwde Frank een team om zich heen met een aantal zeer ervaren en betrokken medewerkers. Eén van zijn doelstellingen is en blijft: tevreden medewerkers. Want als je medewerkers tevreden zijn, voelen ze zich meer betrokken. Dat komt uiteindelijk ten goede aan de klanten.  

14-12-2022-12-59-03-11836 bewerkt 3.jpg
Theo Wessel

Bedrijfsleider

In 2015 voegde Theo Wessel zich bij Holland Platforms. Theo werkt al sinds 1990 in de hoogwerkbranche. Hij begon als monteur steigerbouw en hangbruginstallaties en groeide door naar uitvoerder, projectleider, directie-assistent en zijn huidige functie van bedrijfsleider.

Theo heeft de algemene leiding over alle afdelingen binnen Holland Platforms. Ook is hij verantwoordelijk voor de uitvoering van alle lopende projecten. Daarnaast is Theo de VGM-functionaris binnen ons bedrijf. In die functie richt hij zich op het opstellen en in stand houden van het veiligheidsbeleid binnen Holland Platforms.  

Planner Holland Platforms
Marcel Fidder

Hoofd binnendienst

Sinds 2013 werkt Marcel Fidder bij Holland Platforms. Marcel was sinds 1999 actief in de hoogwerkbranche als takelmonteur. Bij Holland Platforms begon hij als planner. Van daaruit groeide hij door naar hoofd binnendienst. Hij heeft de dagelijkse leiding over de planning, de werkplaats en het magazijn. 

Marcel is uw belangrijkste contactpersoon voor de dagelijkse planning van ons werk. Hij is dan ook op de hoogte van alle ins en outs van onze lopende projecten.

IMG_2613 bewerkt.jpg
Overige medewerkers

Bij Holland Platforms staat een hecht team van vakkundige en betrokken medewerkers voor u klaar. We weten waar we het over hebben en zorgen met de grootste verantwoordelijkheid voor uw veiligheid.

Uw project is bij ons in de best mogelijke handen. Daarbij profiteert u van onze jarenlange ervaring. We hebben meerdere medewerkers in dienst die al jaren bij ons werken. 

Onze medewerkers volgen regelmatig vakopleidingen, trainingen en cursussen. Zo blijven we continu op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van de wet- en regelgeving. Al onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd. En allemaal hebben we een hangbrugcursus met goed gevolg afgerond. Wij werken uitsluitend volgens de geldende norm- en regelgeving voor hangbruginstallaties: de NEN-EN 1808.

Contact
Vul het formulier in

Neem contact op