Nieuws

VCA 2024.JPG

03-05-2024: VCA audit weer goed doorlopen

Trots om te delen dat Holland Platforms met succes de VCA** audit wederom heeft doorstaan en ons certificaat weer is verlengd!

"Tijdens de audit is opgevallen dat Holland Platforms voorop loopt: niet alleen in de plaatsing van hangbruginstallaties op de diverse locaties, maar ook in de ontwikkeling en verbetering van de middelen die met de montage en het gebruik van hangbruginstallaties zijn gemoeid.
Er is meer dan een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor eigen veiligheid maar vooral van derden die gebruik maken van de hangbruginstallaties.
Het VCA** systeem is goed onderhouden en praktisch ingericht."

Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes en laten we samen blijven streven naar voortdurende verbetering en naleving van de hoogste normen!

Alpe dHuZes 2023-1.jpg

Sponsoring Alpe d'HuZes deel 2

De Alpe d’HuZes voor de KWF Kankerbestrijding van dit jaar is weer een groot succes gebleken dankzij alle deelnemers en toeschouwers.

Dankzij alle sponsering is er weer een megabedrag van ruim 17 miljoen euro bij elkaar gefietst en gelopen, wat weer wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek naar kanker en naar de verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker.

 

Het team "All-in the Family" welke o.a. door Holland Platforms is gesponsord heeft maar liefst 22.000 euro opgehaald en alle vier fietsers en zes wandelaars hebben hun eigen uitdaging gehaald.

Een fantastisch resultaat!

 

Kijk op www.opgevenisgeenoptie.nl voor meer foto's en informatie! 

Allinthefamily.jpg

Sponsoring Alpe d'HuZes

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’

 

Holland Platforms sponsort hierbij één van de deelnemende teams "All-in the family" en wenst ze hierbij natuurlijk veel kracht toe om dit sportieve evenement tot een succes te maken.

 

Team “All in the family” staat voor 3 generaties deelnemers in de familie die aan Alpe d’HuZes actief meedoen.

Het gezamenlijke doel is dat één van deze generaties mag beleven dat kanker geen levensbedreigende ziekte meer zal zijn.
Deze uitdaging gaan wij aan!

Ter herinnering aan geliefden die aan kanker zijn overleden, om steun en perspectief te geven aan mensen die op dit moment ziek zijn en om het onderzoek naar bestrijden en voorkomen van kanker te bevorderen.

Taartenactie

Holland Platforms bestaat 12,5 jaar!

Wie jarig is trakteerd!

Holland Platforms bestaat deze maand 12,5 jaar en dat vieren we het hele jaar door. Voor elke 1e opdracht die bij ons geplaatst wordt dit jaar, ontvangt u een heerlijke slagroomtaart. 

Nieuwe website

01-02-2023 Nieuwe website

We beginnnen het nieuwe jaar met een nieuwe website! Onze nieuwe website is weer helemaal van deze tijd, oogt fris en alle informatie over onze hangbruggen en over Holland Platforms B.V. in het algemeen is nog makkelijker te vinden. 

Sponsoring RKC

Sponsoring RKC Events

RKC Events heeft afgelopen januari een Alternatieve Elfstedentocht op de Oostenrijkse Weissensee georganiseerd om geld in te zamelen voor kansarme kinderen in Rehoboth Namibië.

 

Holland Platforms ondersteund dit fantastische initiatief ten zeerste en heeft daarom één van de deelnemers, Edward van der Weerd van Drive Schadeherstel in Nunspeet, gesponsord.

 

Met dit evenement is maar liefst € 66.452,- binnengehaald, wat geheel ten goede komt aan het René Kids Centre. (zie https://www.renekidscentre.nl/ voor meer informatie.)

 

Holland Platforms feliciteert Edward van der Weerd met deze fantastische prestatie voor het goede doel!

VCA certificaat.JPG

23-03-2022: VCA audit weer goed doorlopen

Zowel VCA* als VCA** richt zich primair op de belangrijkste aspecten van VCA: veiligheid, gezondheid en milieu. Bedrijven hebben de wettelijke verplichting om te zorgen voor veilige arbeidsomstandigheden. Die verplichting geldt niet alleen voor hoofdaannemers. Ook als onderaannemer heb je deze verplichting en ben je verantwoordelijk voor je eigen handelen.

Veiligheid garanderen kan alleen wanneer je over de juiste kennis beschikt. Bedrijven moeten dit kunnen aantonen. VCA is hiervoor het meest gebruikte instrument. Sterker nog: veel werkgevers (ook medewerkers moeten een VCA certificaat hebben) stellen het hebben van een VCA certificaat zelfs verplicht. Ook opdrachtgevers kunnen dit verplichten. Dit betekent dat je als hoofdaannemer of onderaannemer vrijwel geen kans hebt om zonder de certificering een opdracht binnen te halen.

De verschillen tussen VCA* en VCA** zitten vooral in de extra verantwoordelijkheden voor hoofdaannemers. VCA* is vooral gericht op de kern: het veilig uitvoeren van arbeid met oog voor veiligheid, gezondheid en milieu. Ook bij VCA** is hier vanzelfsprekend sprake van. Van hoofdaannemers wordt echter meer verwacht. Daarom is VCA** ook gericht op onder andere beleid, structuur en planvorming. Zo wordt ervoor gezorgd dat hoofdaannemers op alle aspecten hun werkzaamheden veilig kunnen uitvoeren. Hoe meer kennis hoofdaannemers en onderaannemers hebben op het gebied van veiligheid, des te veiliger mensen kunnen werken en des te kleiner de kans is op ongelukken.

Montagebus

05-03-2021: Nieuwe montagebus

Holland Platforms B.V. heeft het wagenpark weer geupdated door de oudste montagebus te vervangen voor een splinternieuwe!

Na goede ervaringen uit het verleden is er wederom gekozen voor een Iveco Daily, geleverd door Vika bedrijfswagens uit Wezep.