Nieuws

Homepage.JPG

01-02-2023 Nieuwe website

We beginnnen het nieuwe jaar met een nieuwe website! Onze nieuwe website is weer helemaal van deze tijd, oogt fris en alle informatie over onze hangbruggen en over Holland Platforms B.V. in het algemeen is nog makkelijker te vinden. 

IMG-20230131-WA0003.jpg

Sponsoring RKC Events

RKC Events heeft afgelopen januari een Alternatieve Elfstedentocht op de Oostenrijkse Weissensee georganiseerd om geld in te zamelen voor kansarme kinderen in Rehoboth Namibië.

 

Holland Platforms ondersteund dit fantastische initiatief ten zeerste en heeft daarom één van de deelnemers, Edward van der Weerd van Drive Schadeherstel in Nunspeet, gesponsord.

 

Met dit evenement is maar liefst € 66.452,- binnengehaald, wat geheel ten goede komt aan het René Kids Centre. (zie https://www.renekidscentre.nl/ voor meer informatie.)

 

Holland Platforms feliciteert Edward van der Weerd met deze fantastische prestatie voor het goede doel!

VCA certificaat.JPG

23-03-2022: VCA audit weer goed doorlopen

Zowel VCA* als VCA** richt zich primair op de belangrijkste aspecten van VCA: veiligheid, gezondheid en milieu. Bedrijven hebben de wettelijke verplichting om te zorgen voor veilige arbeidsomstandigheden. Die verplichting geldt niet alleen voor hoofdaannemers. Ook als onderaannemer heb je deze verplichting en ben je verantwoordelijk voor je eigen handelen.

Veiligheid garanderen kan alleen wanneer je over de juiste kennis beschikt. Bedrijven moeten dit kunnen aantonen. VCA is hiervoor het meest gebruikte instrument. Sterker nog: veel werkgevers (ook medewerkers moeten een VCA certificaat hebben) stellen het hebben van een VCA certificaat zelfs verplicht. Ook opdrachtgevers kunnen dit verplichten. Dit betekent dat je als hoofdaannemer of onderaannemer vrijwel geen kans hebt om zonder de certificering een opdracht binnen te halen.

De verschillen tussen VCA* en VCA** zitten vooral in de extra verantwoordelijkheden voor hoofdaannemers. VCA* is vooral gericht op de kern: het veilig uitvoeren van arbeid met oog voor veiligheid, gezondheid en milieu. Ook bij VCA** is hier vanzelfsprekend sprake van. Van hoofdaannemers wordt echter meer verwacht. Daarom is VCA** ook gericht op onder andere beleid, structuur en planvorming. Zo wordt ervoor gezorgd dat hoofdaannemers op alle aspecten hun werkzaamheden veilig kunnen uitvoeren. Hoe meer kennis hoofdaannemers en onderaannemers hebben op het gebied van veiligheid, des te veiliger mensen kunnen werken en des te kleiner de kans is op ongelukken.

IMG_2630.JPG

05-03-2021: Nieuwe montagebus

Holland Platforms B.V. heeft het wagenpark weer geupdated door de oudste montagebus te vervangen voor een splinternieuwe!

Na goede ervaringen uit het verleden is er wederom gekozen voor een Iveco Daily, geleverd door Vika bedrijfswagens uit Wezep.