Keuring & Onderhoud

Werkplaats hangbruggen

Volledig ingerichte werkplaats

 Bij Holland Platforms werken vakkundige en ervaren onderhoudsmonteurs. Dagelijks zijn we druk met het onderhouden en keuren van diverse hangbrugmaterialen. Ook voeren we reparaties uit. Zo waarborgen we uw veiligheid. Handig om te weten: we onderhouden, keuren en repareren de materialen van klanten én van onze eigen verhuurvloot.

Uw eigen materiaal laten testen, keuren en repareren

U kunt uw eigen materialen langsbrengen of door ons laten ophalen om te laten keuren en repareren. U heeft er dan verder geen omkijken meer naar. Het maakt hierbij niet uit van welk merk de materialen en takels zijn. We voeren de werkzaamheden uit in onze eigen werkplaats. Zo houden de doorlooptijd zo kort mogelijk. U kunt zo snel mogelijk weer aan de slag met uw materiaal. 


Teksten en keuren na elk project

Na elk project testen we de takels uitgebreid op onze testbank. Dat doen we ook met onze overige materialen. We herstellen gebreken. Zo nodig worden materialen gerepareerd door onze gecertificeerde lasser. Daarna kunnen de materialen weer de verhuur in.

Groot onderhoud

 Jaarlijks voeren we bovendien groot-onderhoudswerkzaamheden uit. Hierbij testen en keuren we de takels en overige elektrische materialen uitgebreid. De materialen krijgen een nieuwe keuringssticker en een keuringsrapport. Zo kunnen ze er weer een jaar veilig tegenaan. Jaarlijks keuren we alle dragende onderdelen uitgebreid en voorzien die van een nieuwe keuringssticker.  

Contact
Vul het formulier in

Neem contact op