Hangbrug huren?

Hangbrug
Hangbrug huren?

Wilt u een hangbrug huren? Welkom bij Holland Platforms. Met al meer dan 30 jaar ervaring! We zijn de enige landelijke specialist op het gebied van hangbruginstallaties. Wij verhuren én monteren de hangbrug die u nodig heeft voor uw project. 

Bij gevelrenovatie en revitalisering

Hangbruggen zijn flexibel inzetbaar bij gevelrenovatie en revitalisering, op plekken waar traditionele steigerbouw niet praktisch of niet kostenefficiënt is. Afhankelijk van gewicht en afmetingen van de elementen kunnen deze worden meegenomen in de hangbrug of worden ze gehesen. Zo kan uw werknemer het montagewerk uitvoeren vanuit de hangbrug. Hiermee werkt u altijd op de juiste hoogte.

Diverse typen hangbruggen

Voor elk type project hebben we een geschikte hangbrug die u kunt huren. Onze meest gebruikte is de rechte hangbrug. Een hoek-hangbrug volgt de contouren van de gevel. We hebben hoeksecties van 90, 60, 45 en 30 graden. Een etage-hangbrug bestaat uit twee hangbruggen van maximaal 10 meter lang boven elkaar. Ideaal om bijvoorbeeld lange verticale beplating te monteren. Heeft u een speciaal project? Dan is een maatwerk-hangbruginstallatie een oplossing. We maken én monteren die.

Team van gecertificeerde medewerkers.

Natuurlijk moet u kunnen vertrouwen op een veilige werkplek op hoogte. Daarvoor staat bij Holland Platforms een team van gecertificeerde medewerkers voor u klaar. We weten waar we het over hebben. We zijn VCA** gecertificeerd en werken uitsluitend volgens de geldende norm- en regelgeving voor hangbruginstallaties: de NEN-EN 1808. Bovendien zijn we aangesloten bij de overkoepelende brancheorganisatie VSB- Hangbruginstallaties. Onze medewerkers volgen regelmatig trainingen en cursussen. Zo blijven we op de hoogte van de ontwikkelingen in de wet- en regelgeving.

Onze vestiging ligt centraal gelegen in Nederland ( Nunspeet), zodat wij snel op uw project kunnen zijn, waar in Nederland deze zich ook bevindt. Onze organisatie is vlak, met korte lijnen en daarom kunnen wij heel snel reageren op de wensen van onze opdrachtgevers.

Centraal in Nederland

Holland Platforms ligt centraal in Nederland: in Nunspeet. We zijn dus snel op uw project, waar dan ook in Nederland. We hebben een platte organisatie met korte lijnen. We reageren dus snel op uw vraag.

Wilt u meer informatie? Bel ons op 085 – 273 52 01, of bezoek onze contactpagina voor een rechtstreeks contact met de juiste persoon of vul offerte aanvragen formulier in.

Offerte
Hangbrug nodig?

Krijg uw offerte

Wilt u een hangbrug huren? Vul het formulier in en u ontvangt of offerte zo snel mogelijk.

Schermafbeelding 2022-05-31 111014
1. aanvraag
Schermafbeelding 2022-05-31 111022
2. het werkadres wordt online bekeken
checklist.svg
3. offerte
shield.svg
4. opdracht
Schermafbeelding 2022-05-31 111014
1. aanvraag

Offerte aanvragen

* met een sterretje is verplicht